Суспільство

Депутатка облради ініціює ремонт центральної вулиці Ніжина

*Актуально

Депутатка Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Наталія Копиця виступила з ініціативою проведення ремонтних робіт на одній із центральних вулиць Ніжина. Під час сесії обласної ради вона подала відповідний депутатський запит, який підтримали депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка облради порушила питання придбання реанімобіля для лікарні й покращення соціальних послуг для дітей-інвалідів

Як пояснила Наталія Копиця, вулиця Московська в Ніжині є однією з центральних, там зосереджено значний потік автотранспорту. Крім цього, ця міська автомагістраль є частиною автошляху Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин. Проведення ремонту дорожнього покриття потрібне задля безпеки дорожнього руху на цій важливій ділянці дорожньої артерії області.

«Прошу виділити кошти на ремонт дорожнього покриття на вулиці Московській у місті Ніжин», – наголошується в депутатському запиті Наталії Копиці.

За підсумками розгляду цього запиту обласна рада доручила обласній державній адміністрації та Службі автомобільних доріг у Чернігівській області розглянути це питання й інформувати про результати.

Як повідомлялося, депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» на сесії подали 20 запитів, що стосуються необхідності вирішення кількох десятків проблемних питань жителів регіону.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button