Суспільство

Доцільність облаштування ще одного дорожнього круга в Чернігові вивчають за допомогою комп’ютерного моделювання

На початку грудня 2021 року на перехресті вулиці Героїв Чорнобиля, Козацької та проспекту Миру в Чернігові змінили систему проїзду. Щоправда, поява нової розмітки та світлофора, що мали полегшити перетин перехрестя автомобілями, додали водіям нових незручностей. Тепер у міській раді шукають шляхів вирішення проблеми.

І дедалі частіше можна почути про облаштування на цьому перехресті дорожнього круга.

Чи насправді це так, з’ясовував ЧЕline. Звернулися до Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради. Там повідомили, що питання реорганізації руху перехрестям наразі вивчається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ялинкова утилізація: куди комунальники дівають учорашніх новорічних красунь

«Наразі в розробленні – комп’ютерна модель кругового руху перехрестям. Фактична інформація для моделювання отримується зйомкою квадрокоптером у годину пік. Ідеться про кількість автомобілів, що перетинають перехрестя в найбільш завантажені періоди. У моделі враховується також збільшення транспорту на дорогах міста, що очікується в найближчі роки.

На основі отриманих даних буде вирішуватися доцільність подальших робіт у майбутньому», – повідомляє Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button