Суспільство

«Електропшик» у мерії, дірявий кордон і «гірке» харчування: дайджест новин Чернігова та області за 30 серпня

У Чернігівській міській раді пошкодили базу даних системи електронного документообігу АСКОД. Це – загальновідомий факт. Чернігівський міський голова навіть підписав розпорядження про створення робочої групи, яка до 31 серпня має розібратися в причинах і наслідках ситуації.

Військова прокуратура підозрює прикордонну службу, «Чернігівський облавтодор» та ТОВ «Укрспецбуд» у завданні державі збитків при будівництві укріплень на кордоні з Росією на суму 1,56 млн грн. Є навіть відповідна ухвала Деснянського районного суду м. Чернігова.

У Чернігові дітей вулиці годують у депутатській їдальні. На це обласна влада знаходила гроші чотирнадцять років поспіль. Кожен обід коштує 50 грн на дитину. Та вже наступного року гроші на таке харчування не заклали.

Екс-начальник управління міського ЖКГ Вадим Антошин займається реорганізацією культурно-мистецького центру «Чернігів» (кінотеатр Щорса).

Інформацію про «нечисті» діяння прикордонників нам надала одна з чернігівок, яка за сімейними обставинами нещодавно відвідувала окупований півострів. Як нині живе Крим – читайте в нашій статті.

Якість дитячого харчування у школах та садочках сьогодні обговорюють у соціальних мережах, у громадському транспорті та у батьківських колективах. Меню у 4-ри гривні — неповноцінне харчування, так вважає екс-мер Олександр Соколов.

44 невдахи на Чернігівщині зганьбилися під час ЗНО і були недопущені до тестування, бо спробували користуватися шпаргалками або сучасними гаджетами. Випускники на повну використовують свої частини тіла як шпаргалки.

Актуальна проблема Чернігова, що давно на вустах і чиновників, і містян, – оптимізація маршрутної мережі. Перевізники одностайно переконані, що реформувати транспортні лінії вже давно треба, проте, за їхніми словами, міська влада відмовляється почути власників маршрутів.

Ще статті по темі

Back to top button