Суспільство

Гашпар vs комунальники: громадському активісту розтрощили пальця

У Чернігові вчора, 29 березня, на території Валу через вирубку дерев стався конфлікт між громадським активістом Олександром Гашпаром і працівниками КП «Зеленбуд».

Як розповів Олександр Гашпар, учора він дізнався, що на Валу вирубують дерева, і поїхав туди. Там зустрівся із працівниками, які були в яскравій формі і назвались працівниками КП «Зеленбуд». Але на вимоги показати документи на вирубку сказали, що вони в начальника, якого на місці немає.

«Коли я приїхав туди, то одразу викликав поліцію. Поки чекав на них, то знімав дії комунальників на телефон. Одному з них це не сподобалося, він почав нецензурно сваритись і між нами зав’язалася сутичка. Цей чоловік почав кидатися на мене. І це я був один, а їх 9. І все ж чоловік розтрощив мені пальця. Працівники поліції якраз приїхали на мій виклик і надавали мені першу медичну допомогу, так само приймали заяву про напад і про вирубку дерев тільки від мене. Коли це все відбувалося, то нападник стояв поряд і усміхався, здавався повністю здоровим», – розповідає Олександр Гашпар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоголь vs Гашпар: чиновник відповів громадському активісту

Сьогодні ж ця ситуація набула іншого повороту.

«Із телефонної розмови з журналістом телеканалу «Дитинець», який готує сюжет із цього приводу, я дізнався, що з мене хочуть зробити хороброго кравчика та звинуватити в нападі на дев’ятьох працівників КП «Зеленбуд», той, хто нападав вчора на мене (очевидно, що за вказівкою керівництва підприємства або навіть керівництва міста), ввечері ліг до лікарні з підозрою на струс мозку», – говорить Гашпар.

Начальник КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради Роман Старіков відмовився коментувати ситуацію телефоном і порадив надіслати інформаційний запит.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. САЕЯ ПОДТЯГУЙ ЛЮДЕЙ, ЭТИ ПОЦЫ С ЗЕЛЕНБУДА, НАМ НА НИХ ЛОЖИТЬ, НАДО МОСТЫ ПОВЫНОСИМ,

Back to top button