Суспільство

Голова Носівської ОТГ Ігнатченко відзвітувався за перший рік роботи

Учора, 25 січня, у Носівському міському будинку культури голова Носівської об’єднаної територіальної громади Володимир Ігнатченко звітував за перший рік роботи. Нагадаємо, вибори голови й депутатів у цій громаді відбулися 18 грудня 2016 року.

Звіт голови тривав кілька годин. Спочатку присутнім у глядацькій залі жителями Носівки, сіл Підгайне, Лукашівка, Дебреве та Лісові Хутори продемонстрували 15-хвилинне відео, у якому розповідалося про досягнення громади за перший рік життя: капітально відремонтовані 6,5 км доріг, побудовано 7,5 км вуличного освітлення і понад 4 км мережі відремонтовано, замінено дах і реконструйовано спортивну залу у Володьководівицькій школі, завершується будівництво нової школи у Носівці, за бюджетні кошти придбано житло для лікаря-дерматовенеролога районної лікарні, побудовано льодовий майданчик у Носівці, для зручності людей, які живуть у віддаленому мікрорайоні Носівки, завершено ремонт приміщення для оздоровчого пункту, який знаходиться у цьому мікрорайоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівська ОТГ вразила масштабними реконструкціями місцевих шкіл

Для сфери культури громада придбала новенький автобус, для комунального підприємства – майже 10 одиниць техніки: трактори, бульдозери, косарки, сміттєвози. За підтримки народного депутат України Валерія Давиденка та депутата обласної ради Сергія Баришовця, вдалося відремонтувати приміщення харчоблоку районної лікарні, а для первинної ланки галузі охорони здоров’я було придбано автомобіль. І це ще не весь перелік досягнень, про які йшлося у відео.

Після перегляду голова Носівської ОТГ відповідав на питання містян. Люди дякували голові за роботу й раділи змінам, які вже помічають у громаді.

Уже згодом голова Носівської ОТГ звітуватиме у кожному населеному пункті громади.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: На Чернігівщині найменші зарплати й найдорожча «комуналка»

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. придбано житло для лікаря-дерматовенеролога ? Вибачте, за які заслуги ? А , ну депутати на ліво у Носівці люблять ходити. КОханки подарували «сюрпризи»

  2. привозять болячки дівчата з Києва.

Back to top button