Суспільство

Городнянська міськрада просить передати у розпорядження громади землі поза межами населених пунктів

У Городянській міській раді під час чергової сесії 25 січня сформовано фракцію політичної партії «Наш край», до складу якої увійшли всі депутати, обрані до міськради від цієї політичної сили.

Очолив фракцію Ігор Романенко. Крім того, на попередній сесії секретарем Городнянської міської ради обрано Світлану Більську, яка теж представляє «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція «Наш край» Чернігівської міськради звітує про роботу в 2017 році

Як наголосив Ігор Романенко, фракція займатиме конструктивну позицію та активно працюватиме над виконанням передвиборчої програми, з якою «Наш край» ішов на вибори у Городнянській ОТГ. За ініціативою фракції вже цієї сесії схвалено звернення до Чернігівської обласної ради щодо передачі у розпорядження громади лісів, які зараз належать райагролісу. Також «Наш край» ініціював звернення до Верховної Ради України щодо передачі ОТГ земель поза межами населених пунктів.

«Ці питання є вкрай важливими та актуальними для розвитку не тільки нашої громади. Це ключові моменти, адже йдеться про ресурси, якими мають розпоряджатися громади, аби мати стабільні умови для економічного розвитку і створення привабливих інвестиційних умов», – наголосив Ігор Романенко.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. какова вам отдавать то что за не вашей территорией ))) выпилить наш край хочет лесок ))) говна вам

  2. Погоджуюсь. На лесочек олигархи зазехают. Земли им уже мало!!!

Back to top button