Суспільство

Хамелеонство Брюховецького і стиль верблюда: чиновник плюнув в оператора

Корчити з себе щирого патріота, але водночас ображати до сліз матір загиблого на війні бійця. Майстерно грати роль борця за справедливість, але при цьому входити в «узаконене» бандитське угрупування при владі. Рвати на собі сорочку нібито за благородну правду, але тут же покривати злочини свого шефа.

Таке бридке хамелеонство безпроблемно уживається в цинічному нутрі бахмацького чиновника Володимира Брюховецького. Нещодавно бахмацький «крикун» (саме так його прозвали місцеві за постійні голосні вигуки під час сесій) вкотре продемонстрував свій рівень виховання та інтелектуального розвитку.

На засіданні сесії Бахмацької районної ради Володимир Брюховецький постійно обзивав нецензурними словами представників ЗМІ, які були присутні в залі засідань. Чиновник публічно говорив слова, які вихована людина апріорі не може казати. Чому дивуватися? Якщо горе-патріот довів до сліз жінку (матір загиблого), то легко уявити, як він може спілкуватися з іншими.

Але словесна багнюка – це не все. Володимир Брюховецький у сесійній залі накинувся на оператора ЧЕline і плюнув у нього. Після цього чиновник втік. Свідками цього аморального вчинку були кілька людей. Деякі були настільки шоковані таким ганебним вчинком «крикуна», що просто завмерли на місці. Деякі зробили зауваження зухвалому чинуші: мовляв, у тебе з головою все гаразд?

Звертаємося до жителів Бахмацького району! Як ви вважаєте: чи може людина з такою безпардонністю, невихованістю і цинізмом працювати на благо громади?

Звертаємося до партії «Свобода», членом якої є Володимир Брюховецький. Чи не вважаєте ви, що своїми негуманними, підлими і ганебними вчинками ваш член дискредитує партію патріотів? Через Володимира Брюховецького на партію «Свобода» лягає чорна пляма. Відмитися від таких плям частенько буває неможливо. Висновки робіть самі.

Вчинок «свободівця» на сесії Бахмацької райради варто розцінювати як перешкоджання журналістській діяльності, тому просимо правоохоронні органи звернути увагу на цей факт.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. А на что оно еще стусное? Обезьяна

  2. Що за бред ми разом з ним служили в добро бате розумна людина та відданий патріот не несіть маразм хто вас проплатил

    1. Вы лучше на видео посмотрите, как он на людей бросается. И это не единичный случай. Возможно, человек почувствовал власть, возможно во время члужбы поймал шизу. Но в Бахмаче его обходят стороной, чтоб не спровоцыровать беду

  3. У «Свободі» усі такі, адекватних там одиниці.

  4. Досить подивитися на обличчя цього імбіцила.

Back to top button