Суспільство

«Індормедійна метушня»: дані загадкової рекламної фірми відкоригували в реєстрі

Ситуація довкола загадкової фірми «Чернігів – Індормедіа», що була створена кілька тижнів тому і без конкурсу отримала право на розміщення реклами на 95 нових зупинках громадського транспорту, обростає новими цікавими подробицями.

Як ми вже повідомляли, керівником «Чернігів – Індормедіа» є Ксенія Віталіївна Пінчук, яка зареєструвала своє дітище за адресою вулиця Івана Мазепи, 34, квартира 51.

1

Утім, журналісти ЧЕline за вказаною адресою не знайшли великого офісу, де уже вирувала б підготовка до рекламної роботи. Натомість там виявили звичайну житлову квартиру.

Але підвищена увага з боку медійників змусила організаторів «рекламної оборудки» заметушитися і внести певні реєстраційні корективи.

До речі, чернігівські ЗМІ повідомили, що насправді новостворена рекламна фірма зареєстрована на одногрупницю дружини одного із заступників міського голови Владислава Атрошенка, який до чиновництва сам займався рекламним бізнесом.

А тепер найцікавіше. Коли запахло смаленим – почали підчищати сліди. Нещодавно в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відбулися зміни. Виявляється, відтепер засновників фірми «Чернігів – Індормедіа» вже двоє.

2

До Ксенії Віталіївни Пінчук додався такий собі Родіон Олександрович Тарасенко.

тарасенко

Це чернігівський нотаріус.

3

Тепер ще одна цікавинка – відтепер офіс «серйозної» фірми, що займатиметься рекламою на 95 зупинках, «перекочував» із вулиці Мазепи на проспект Миру, 32. Як відомо, в цій будівлі знаходяться офісні приміщення ТОВ «Енергополіс-Інвест» (фірма зареєстрована на матір Владислава Атрошенка).

енергополіс

У цій будівлі розміщені телеканал «Дитинець» (директором якого до обрання на посаду заступника міського голови був Олександр Ломако), фітнес-клуб «Кислород» і, до речі, нотаріальна контора нотаріуса-рекламника Тарасенка.

Тому неважко скласти всі наведені факти-пазли в єдине ціле і сформулювати висновок. Цікаво, що думають про цю ситуацію правоохоронні органи? ЧЕline обов’язково поцікавиться цим у поліції та прокуратурі.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Бо це країна з неймовірними збігами)))))

Back to top button