Суспільство

Кохання у війну: на Чернігівщині щодня одружуються більше як 15 пар

Почуття, що випробувані війною, по-особливому цінні та значущі. Цікаво, що несподіване поєднання двох несумісних речей – війни та кохання – продемонструвало неабиякі результати в реєстрації шлюбів.

«До прикладу, на Чернігівщині кожного дня повномасштабної війни в середньому одружуються більше як 15 пар. Так, із 24 лютого загалом в області спеціалісти державної реєстрації актів цивільного стану засвідчили стосунки понад 3,5 тисячі закоханих пар. І не дарма українці стали частіше одружуватися, адже родина завжди була своєрідним оберегом, що дає внутрішню силу захищати рідну землю чи бути надійним тилом», – розповідає журналістам очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун.

Із початку повномасштабної війни Ніжинщина збагатилася більш ніж на 460 нових родин. Наймолодшими стали 18-річні молодята, а найстаршими – 72-річний наречений і 74-річна дружина.

Примітно, що здебільшого спеціалісти Ніжинського відділу ДРАЦС реєстрували шлюби військових, а також, з огляду на принцип екстериторіальності, жителів інших міст і районів, укотре підтверджуючи, що кохання не має меж.

Наразі триває традиційний осінній сезон весіль і, попри війну, ми продовжуємо жити

Джерело: MYNIZHYN.com

Ще статті по темі

Back to top button