Суспільство

Конфлікт у маршрутці: у Чернігові пасажир облив зеленкою кондуктора

Подія трапилася вчора, 6 грудня, в автобусі №37, що прямує за маршрутом Вокзал – Єськова. Автобус рухався проспектом Миру.

На зупинці біля готелю «Україна» до салону маршрутки зайшов чоловік. Коли ж кондуктор попросила оплатити за проїзд, він категорично відмовився, аргументуючи це тим, що в нього немає коштів.

Розмова переросла в сварку. Жінка попросила пасажира вийти, що останній зробив на зупинці «Градецький». Але історія набула продовження. Маршрутка доїхала до кінцевої і знову почала рух у сторону вокзалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: Кондуктор Геннадій Буймистренко – про «зайців», про «табу» в тролейбусі та про новації в роботі

На зупинці «вул. Хлібопекарська» (колишня Воровського. – Ред.) цей же пасажир в автівці наздогнав автобус. Автівкою він перегородив рух маршрутці. Зайшовши до салону, чоловік оплатив за проїзд зі словами: «Я вам винен», після чого облив кондуктора зеленкою. Від дій хулігана постраждала ще одна пасажирка автобуса, зеленка потрапила і на неї. Потім чоловік сів у машину і поїхав далі. Кондуктор написала заяву в поліцію на хуліганські дії пасажира.

Також їй вдалося розгледіти кілька цифр із номера і приблизну марку машини, в якій перебував чоловік. Наразі в поліції встановлюють власника та саму машину.

Цей факт Високому Валу підтвердили у поліції.

Джерело: Високий Вал

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ездит всякое быдло с зеленкой

Back to top button