Суспільство

Літо на порозі: перспективи пляжного сезону в Чернігові

Літо в багатьох асоціюється з відпочинком на природі поблизу водойм. Принаймні так було до повномасштабного ворожого вторгнення. Але війна змінила багато звичних речей…

Багато років поспіль улюбленим місцем купань у чернігівців є пляж «Золотий берег». Зрозуміло, що з початком повномасштабного вторгнення офіційне відкриття купальських сезонів із купою різних розважальних заходів не на часі.

Між тим, до нинішнього літа – рукою подати, і хоч би якою складною була ситуація, містян цікавить можливість купань у водоймах Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розроблена нова геральдична символіка Чернігівського району – герб і прапор (Фото)

Микола Гоголь, директор КП «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради, повідомив, що розпорядження про відкриття пляжного сезону ще немає, то й коментувати нічого. До того ж, це питання наразі не обговорювалося.

«На пляжі «Золотий берег» досі стоїть вода, яка поступово спадає. Там прибирати дуже багато ще доведеться. Прибирати ми будемо, а офіційного відкриття пляжного сезону не буде, бо в країні війна», – пояснив Микола Гоголь.

Наскільки Десна в межах пляжу безпечна для купальників, теж сказати ще складно. Цю тему можна буде порушувати після того, як ДСНС або інша компетентна служба проведе обстеження дна та буде зроблений висновок про безпечність.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко, фото Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button