Суспільство

Медики Чернігівщини продовжують отримувати допомогу від Валерія Давиденка

*Актуально

В умовах поширення коронавірусної інфекції залишається актуальним захист медиків та наявність необхідних медикаментів у лікарнях. Працівники медичних закладів Талалаївсього і Сосницького районів отримали благодійну допомогу від народного депутата України, співголови політичної партії «Наш край» Валерія Давиденка.

У Талалаївську центральну районну лікарню і місцевий центр ПМСД доставили необхідні засоби та медикаменти: два безконтактні термометри і ліки, а також медичні маски, рукавички, захисні костюми, бахіли, респіратори FFP3, медичні рукавички з довгими манжетами, медичні шапки і деззасоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійний фонд «Наш край» продовжує допомагати боротися з коронавірусом на Чернігівщині

Такий же перелік засобів захисту передали представники місцевого осередку «Нашого краю» для медпрацівників Сосницької ЦРЛ і центру первинної медико-санітарної допомоги.

689B2092-BF34-4CAE-B7AF-04EB33BCE8E0

Також на прохання лікарів у ці медзаклади надано партію антибіотиків — зибакс і левофлокс, що використовують при ускладненнях вірусних пневмоній.

Медпрацівники висловили вдячність Валерію Давиденку за надану допомогу.

Як повідомлялося раніше, медикам Носівки, Ніжина, Сосниці, Новгорода-Сіверського, а також 208-го округу (Борзнянський, Бахмацький, Куликівський, Менський, Талалаївський і Ічнянський райони) Валерій Давиденко передав 20 тис. масок, 10 тис. рукавичок, 1000 багаторазових респіраторів FFP3, 500 захисних костюмів, а також окуляри, дезінфектори.

#НашКрайОберігай

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button