Суспільство

Проблему чернігівського гуртожитку обговорили на всеукраїнському ток-шоу (Відео)

Незадоволені мешканці зруйнованого гуртожитку готуються подати до суду на міську владу для відшкодування заподіяної шкоди. Про це повідомили на ток-шоу «Стосується кожного». Адвокати, які були на записі програми, погодилися допомогти їм у цьому. Чимало людей не задоволені умовами розселення та сумами виплат.

Одна з мешканок повідомила, що живе з сином на вокзалі, бо їй запропонували погані умови в іншому гуртожитку. Водночас постраждалі подякували містянам за підтримку й отримані речі та харчі.

Представники комунальних служб міста так і не назвали причин руйнування будинку, посилаючись на експертну комісію, що має дати офіційний висновок. Лише після цього людям виплачуватимуть компенсацію.

Натомість керівниця прес-служби міської ради Наталія Чусь повідомила, що усім постраждалим мешканцям гуртожитку надали кімнати в гуртожитках.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Давайте скажем честно, что жильцы общаги хотят себе квартиры, а местная власть этого делать не собирается. Жильцы этого дома, даже вдруг стали говорить что у них документы на квартиры, а не на комнаты.

Back to top button