Суспільство

Міський голова Чернігова піддав сумніву необхідність пільгових перевезень

Під час ранкової мерської наради міський голова засумнівався у необхідності пільгових перевезень у місті. За підрахунками Атрошенка, один рік таких перевезень — це половина нового сучасного садочка чи школи. Відповідно, за два роки економії на пільговиках — новий навчальний заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада планує збільшити штрафи за відмову пільговикам у проїзді

Залишається тільки незрозумілим, чому для будівництва нових закладів потрібно економити на пільговиках, а не використовувати існуючий бюджет.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Странно получается.Наша страна в Основном Законе,гарантирует своим гражданам достойную жизнь.Кому это не известно-штудируйте Конституцию Украины. А местный «князёк» пытается устанавливать свои порядки…Это и есть проявление сепаратизма. 😉

  2. Почитала коментарі і дивуюсь! Чому наш народ не дивиться у суть проблеми? А суть така, що у мутній воді чиновникам зручно ловити відкати за пільговиків. Треба зробити усім пільговикам повний квиток, але при цьому адресно виплачувати компенсацію цих пільг кожному пільговику. Бо хтось іздить, а хтось ні, тому витратив би ці гроші на ліки чи продукти.

Back to top button