Суспільство

Місцева влада в Михайло-Коцюбинському тисне на депутатів?

*Актуально

Чиновник погрожує звільненням депутатці, обраній громадою. Конфліктна ситуація склалася під час сесії Михайло-Коцюбинської селищної ради. Після того, як запропонована головою Ніною Ворох кандидатура не здобула потрібної підтримки, голова відмовилася проводити засідання сесії і втекла із сесійної зали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Михайло-Коцюбинської громади незаконно припинила проведення першої сесії

Депутати продовжили обговорення в сесійній залі. У цей час заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Віктор Єрема зайшов до кабінету директорки Центру надання соціальних послуг Тамари Немченко (обрана місцевими жителями депутаткою селищної ради від партії «Наш край»), в якому перебувала її підлегла, і зробив зауваження, чому директорки немає на робочому місці. Чиновник просив переказати, що директорку буде звільнено. «Сьогодні я як депутат селищної ради перебувала на сесії і після її завершення повернулася на своє робоче місце, жодним чином не порушуючи трудового законодавства», – пояснила Тамара Немченко.

У «Нашому краї» цю ситуацію розцінюють як спробу тиску на депутатів селищної ради задля врегулювання потрібних представникам місцевої влади питань. У партії також зазначають, що законних підстав для звільнення немає і погрози не сприятимуть подальшому порозумінню в громаді. «Наш край» не дозволить чиновникам порушувати права місцевих жителів.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button