Суспільство

МудрАнгелики відвідали Природній парк «Беремицьке»: Незабутня Літня Екскурсія

Учні школи «МудрАнгелики» провели захоплюючий день у таборі, відвідавши екопарк природи «Беремицьке». Ця подорож стала чудовою можливістю для наших дітей дізнатися більше про природу, побачити різноманітних тварин та дослідити їх поведінку.

Зустріч з тваринами

В «Беремицькому», вийшовши з автобуса, учні одразу відправились в мандри незвичайним лабіринтом, відвідавши купу представників природи,  серед яких були шотландські корови, коні, дикі кішки, олені та птахи. Особливо зацікавили учнів шотландські корови, своєю незвичайною зовнішністю та спокійним характером надихнули учнів для створення купи світлин.

Дослідження та контактний зоопарк

Наші учні мали можливість дослідити поведінку тварин, спостерігаючи за їхнім життям у природному середовищі. Вони дізналися багато цікавого про звички та особливості різних видів. Родзинкою та радістю  для дітей став контактний зоопарк,  де можна було погладити та погодувати свійських тварин. Фавориткою стала коза Юля.

Велика дерев’яна споглядальна вишка

Феєричним завершенням екскурсії стала велика дерев’яна споглядальна вишка, з вершини якої діти узріли панораму всього парку та осягнули велич всіх локацій з тваринками. Ця екскурсія стала незабутньою пригодою для учнів школи «МудрАнгелики». Вони не лише отримали нові знання про тварин та їх поведінку, а й відчули єдність з природою, навчилися цінувати та поважати навколишній світ. Відвідування екопарку «Беремицьке» стало важливою частиною нашої літньої програми, і ми сподіваємося, що цей день залишиться у пам’яті наших дітей як один з найяскравіших і найкорисніших моментів їхнього літа.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button