Суспільство

На Чернігівщині продовжують скликати позачергові сесії для зниження тарифів

*Актуально

Фракція політичної партії «Наш край» у Ніжинській районній раді просить скликати позачергову сесію райради задля схвалення звернення про недопущення зростання тарифів.

Як повідомив керівник фракції Анатолій Вершняк, він подав відповідне звернення голові районної ради Анатолію Красносільському. За словами Анатолія Вершняка, наприкінці грудня – на початку січня на державному рівні схвалено низку урядових рішень щодо зростання вартості газу й електропостачання, а також потенційного подорожчання тепла для побутових споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібно знижувати комунальні тарифи, а не посилювати покарання для боржників, – депутат облради

«Ми вважаємо, що такі дії поглиблюють економічну кризу в Україні і призводять до подальшого зубожіння українців. У період пандемії держава має підтримувати громадян, а не забирати в них останні гроші за комунальні послуги. Ми виступаємо категорично проти підвищення тарифів на газ, електроенергію і тепло», – наголошують у партії «Наш край», яка ініціювала низку звернень до органів центральної влади під час засідань сесій місцевих рад.

Анатолій Вершняк наголосив, що це питання залишається на контролі. «І надалі ми будемо відстоювати інтереси жителів Ніжинського району, адже зростання тарифів негативно позначається на добробуті кожної родини», – підсумував він.

13 січня Новгород-Сіверська міська рада схвалила звернення до центральних органів влади щодо недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Депутат Новгород-Сіверської міської ради від «Нашого краю» В’ячеслав Кауфман на початку засідання наголосив про необхідність схвалення цього звернення і першочерговість його розгляду.

139100188_828546564370217_6078198258675186059_n

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button