Суспільство

На Менщині чоловік виростив «ботанічний сад» (Фото)

Той, хто був у гостях в Едуарда Федоровича Перерви, стверджують, що на подвір’ї в господаря росте ботанічний сад, краса та різноманіття якого зачаровують.

«Господар із гордістю показує свій квітник, про кожен кущик розповідає з неабиякою любов’ю. І попри те, що має 1 групу інвалідності, вирощує гладіолуси і жоржини, лілії і троянди, клематіси і лаванду, хризантеми та півонії, флокси і тюльпани. Всього і не злічити. Тільки алеєю жоржин, а їх аж 85 кущів, можна милуватись цілий день», – зазначають у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алея видатних земляків прикрашає центр селища на Чернігівщині (Фото)

Піклування про квіти займає багато часу і сил, проте завжди в усьому допомагає соціальний робітник Олена Сергієнко. Окрім квітів, Едуард Федорович має інші захоплення: дуже любить собак і коней, читає багато різноманітної літератури. Незламна сила духу, невимовний оптимізм і любов до природи – якості, що допомагають чоловікові долати всі життєві негаразди і бути прикладом для інших.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Это че за инвалид такой первой группы? Вы хоть почитайте классификатор кого туда относят. Жесть, гуляет и цветочки садит инвалид 1ой группы.

Back to top button