Суспільство

На міському пляжі відкриють платну локацію з аніматорами

На міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові цього року працюватиме ігровий простір, де дитину можна безпечно залишити на деякий час і вона проведе його за різноманітними цікавими заняттями й іграми з аніматорами. Про це повідомляє Микола Гоголь – керівник КП «Паркування та ринок», що опікується міським пляжем. Комунальне підприємство на цей сезон уклало угоду про організацію такого сервісу з приватним підприємцем. Послуга надаватиметься платно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурент «Золотого берега»: чернігівці розповіли про найкращий пляж у місті

— Багато чернігівців могли бачити таку послугу, наприклад, під час відпочинку в Єгипті чи Туреччині. Сподіваюся, що з появою цього додаткового сервісу перебування на пляжі стане для чернігівців ще більш комфортним, – прокоментував він.

Ігрова зона розташована на огородженому майданчику зі сценою та перголами. Останні мають накриття та захист від вітру, завдяки чому табір зможе працювати за будь-якої погоди.

Як розповіла нам телефоном підприємець-організатор цього ігрового простору Валентина Мисник, з дітьми постійно перебуватимуть і займатимуться 5-7 дорослих. Працювати планують з 9.00 до 21.00 без перерв і вихідних. Зайняття і розваги різноманітні – спорт, різні майстер-класи, рухливі й тихі ігри, бризкання водою, дискотеки та ще багато іншого. Попередній досвід організаторів – робота літнього дитячого табору в Березовому гаю, а також проведення дитячих свят і майстер-класів.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button