Суспільство

На виборах голови Менської ОТГ переміг Мисник, серед партій лідирує «Наш край», — екзит-пол

Сьогодні, 30 квітня, ЧЕline провів екзит-пол на виході з дільниць під час голосування на перших виборах депутатів ради Менської об’єднаної територіальної громади (Чернігівська обл.)

За його результатами, до ради проходять депутати від місцевих організацій 5 політичних партій із 8, які брали участь у виборах.

«Наш край» отримав 34,6% голосів виборців, Радикальна партія Олега Ляшка — 32,8%, «Батьківщина» — 8,5%, БПП «Солідарність» — 8%, Аграрна партія — 8%. Не проходять до ради «Відродження» (3,2% голосів виборців), Опозиційний блок (2,5%), об’єднання «Самопоміч» (2,4%).

Що стосується кандидатів на посаду менського міського голови, то, за даними проведеного екзит-полу, перемогу одержав самовисуванець Олександр Мисник. За нього проголосували 47,8% виборців. Його опонент, нинішній міський голова Геннадій Примаков, одержав 43,2 % голосів. Інші кандидати загалом набрали 9 % голосів.

Усього у виборах взяли участь близько 55% виборців, включених до виборчих списків Менської об’єднаної територіальної громади. Екзит-пол проводився 30 квітня з 8.00 до 20.00. Інформацію знімали двічі – на 14:00 і 20:00. Було опитано понад 4 000 респондентів, відмовились відповідати близько 1 000 осіб. Опитування відбувалося анонімно, респонденти самостійно заповнювали анкети (бюлетені) і опускали їх у спеціальні скриньки. Похибка становить приблизно 2,8 %.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button