Суспільство

На виконком знову виносять питання скандальної забудови біля «Ялівщини»

Товариству з обмеженою відповідальністю «Житлобудсервіс» для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об’єктами громадського призначення, підземним паркінгом для автомобілів по вул. Лісній, 42 на орендованій земельній ділянці в м. Чернігові з виділенням черговості будівництва планують затвердити та надати містобудівні умови.

Це питання розглянуть на черговому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову земельний скандал: біля Ялівщини хочуть будувати житловий комплекс

2018-05-15_215514

Мова йде про земельну ділянку площею 3,6 гектара біля РЛП «Ялівщина», якою користується скандальний чернігівський забудовник Григорій Пузан.

До речі, це питання не нове: у 2014 році навколо цієї земельної ділянки виник чималенький місцевий скандал. Нинішній мер Чернігова Владислав Атрошенко тоді особисто виступав категорично проти забудови цієї території. Утім, думки очільника Чернігова з часом через певні причини змінилися.

Як відомо, земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

gr_18.10.16_yalivschuna_01

Дане питання також розгляди на сесії міської ради у 2016 році, що спричинило неабияке громадське обурення. Питанням цієї забудови тоді займалася навіть прокуратура.

Ще статті по темі

Back to top button