Суспільство

Не гірше ніж у столиці: у Сновську осучаснили спортивну школу та стадіон

У Сновській ОТГ відбуваються позитивні зміни. Зокрема, місцеві жителі звернули увагу, що спортивна школа і стадіон поряд із нею змінюються на краще, причому, як кажуть, на очах. Тож ЧЕline розпитав Олександра Медведьова, очільника Сновської ОТГ про те, що вже вдалося відремонтувати, та про плани, які втілять у життя найближчим часом.

Зокрема, він розповів, що ремонтні роботи в школі почали торік, але не завершили, бо настала зима. Цьогоріч основні з них уже закінчили і наступного понеділка, 11 червня, школу планують відкрити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандальна шизофренія: у Сновську знову орудують «дикуни»

«Вікна і дах ремонтували в попередні роки. Торік утеплили будівлю, а цьогоріч іще плануємо поміняти підлогу. Душові кабінки, туалети й внутрішнє оздоблення – там усе нове. Цим займалось управління освіти, тож у них є всі потрібні розрахунки, скільки коштували ремонтні роботи», – сказав Олександр Медведьов.

До речі, взимку виповнилось 50 років, як у Сновську почала працювати згадана спортивна школа.

«Ми не святкували цієї дати. Хочемо відзначити, коли вже наведемо лад. Але роботи попереду ще багато, зокрема, огорожу треба поміняти. У нас День міста збігається і з Днем незалежності України, тож 24 серпня, мабуть, усе й відсвяткуємо. Запросимо актив міста, спортсменів, дорослих і малих, народних депутатів, обласних і наших місцевих, які долучилися до справи і допомагали фінансово», – зазначив голова ОТГ.

Примітно, що, окрім школи, осучаснили стадіон, який розташовується поруч.

«Привезли землю, розрівняли її катком, посіяли на футбольному полі травичку. Цьогоріч грати на ньому не можна, бо треба, щоб покриття вистоялося. Тож будемо тільки поливати його і косити. Два роки тому були зроблені трибуни на стадіоні. Нині хочемо їх облагородити, а також плиточку покласти й освітлення зробити. Кошти на це є. Поки що поставили майданчик зі штучним покриттям, це коштувало 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Поруч із майданчиком будуть встановлені вуличні тренажери. Зараз розчищаємо для них місце. Також поблизу хочемо встановити бордюри та лавочки, тож роботи тривають», – зауважив Олександр Медведьов.

Ще статті по темі

Back to top button