Суспільство

Небайдужі чернігівці повідомили до поліції про двох водіїв-випивох

Учора, 17 жовтня, протягом дня до патрульних двічі зверталися пильні й небайдужі чернігівці з інформацією про водіїв, які можуть бути нетверезими. На такі думки спостережливих громадян наштовхували явні зовнішні ознаки та поведінка кермувальників.

Так, близько опівдня надійшла інформація, що містом пересувається автомобіль Haval, водій якого нетверезий. За деякий час на вулиці Толстого один із патрульних екіпажів помітив і зупинив транспортний засіб, модель і номерний знак якого збігалися з орієнтуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на вулиці Коцюбинського пограбували дівчину

Як з’ясувалося, за кермом перебував 30-річний житель села Брусилів Чернігівського району. У водія дійсно були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним — 0,99 проміле.

Другий випадок трапився вже надвечір. Після аналогічного звернення під час відпрацювання орієнтування патрульні на вулиці Незалежності виявили та зупинили легковик Skoda Оktavia. Керував автівкою 45-річний чернігівець. Огляд лікарем-наркологом підтвердив підозри. Результат — алкогольне сп’яніння, рівень алкоголю — 2,23 проміле.

В обох випадках охоронці порядку склали на громадян адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Подальшу їхню долю визначить суд.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button