Суспільство

Нові чернігівські зупинки псують не тільки малолітні вандали (Фото)

Вандалізм у Чернігові став однією з головних проблем сьогодення. Особливо до вподоби місцевим любителям псування нових об’єктів інфраструктури нові скляні чернігівські зупинки. Хоча не тільки підлітки псують муніципальне майно.

Доволі велика наліпка, розміщена на новій скляній зупинці по проспекту Перемоги, привернула увагу журналістів ЧЕline. Примітна вона тим, що в наліпці йдеться про шляхи передачі ВІЛ. Навряд чи такі листівки хтось би виготовляв за свій кошт і розклеював по місту самотужки. А це означає, що, швидше за все, розклеювали їх представники якоїсь організації. Тобто не малолітні діти, а цілком дорослі та свідомі люди.

Цікаво, що люди, перш ніж розмістити цю наліпку на зупинці, навіть не звернули уваги на те, що зупинка нова та чиста. Такий собі несвідомий вандалізм від дорослих людей, чий культурний рівень залишає бажати кращого.

До речі, на цій же зупинці є ще дві наліпки, але вже рекламного характеру. І, знову-таки, навряд чи вони залишені малолітніми особами. А потім люди дивуються – звідки в молоді така схильність до вандалізму та псування майна? Відповідь проста – від несвідомих і безкультурних дорослих!

Дмитро Тігранов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

Back to top button