Суспільство

Нові подробиці смерті підлітка у Прилуках, підготовка авто до зими та бажання чернігівців на Новий рік: інформаційний звіт середи

Через непогоду у Киїнці школа і дитсадок залишилися без опалення.

Також, за добу сталося кілька смертельних ДТП у Чернігівській області. Зокрема, потяг збив молоду дівчину насмерть. У Корюківському районі водій насмерть збив літню велосипедистку.

Ще дві ДТП сталися через ожеледицю на дорогах області. Одна з них мала летальний результат.

Іще одна трагічна новина дня: чоловік зарізав свого товариша, після чого пішов відпочивати.

Журналісти ЧЕline підготували корисний матеріал для автомобілістів про підготовку машини до зимового періоду. Також, дізналися у містян, чи відчули вони покращення за нової влади в країні.

Громадська організація «Єдиний Чернігів» оприлюднила факти можливих корупційних схем у роботі Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації та його директорки Ніни Лемеш.

Цікавий матеріал про хоровий колектив «Любисток» з Чернігівщини. В ньому лише троє чоловіків та багато жінок. Як вони уживаються – читайте у нашій статті.

Нещодавно громади області взяли участь у «Веселих стартах». Як проходили змагання і хто переміг можете дізнатися за посиланням.

Чернігівці поділилися своїми бажаннями на Новий рік і подарунками, які б вони хотіли отримати від Діда Мороза.

Ще один матеріал «просочений» новорічним настроєм. Чернігівка Євгенія Гурко створює авторські торти, пряники та навіть тарілки з карамелі.

Сьогодні, 4 грудня, стали відомі результати судово-медичної експертизи Дениса Чаленко. Як відомо, це 14-річний підліток з Прилук, якого знайшли мертвим на залізничних коліях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button