Суспільство

Перспективи спорудження Палацу спорту в Чернігові

*Актуально

Питання спорудження Палацу спорту в Чернігові обговорювали під час експертної зустрічі за участі представників партії «Наш край». Необхідність будівництва в обласному центрі сучасної спортивної арени для розвитку різних видів спорту ні в кого не викликає сумнівів, однак це питання потребує активніших дій із боку влади та громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Менській громаді краще прибиратимуть сніг

За словами депутата Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктора Бистрова, цього року активніше працює Рада регіонального розвитку, і кожне місто, кожна громада мають можливість запропонувати важливі для регіону проекти. «Від Чернігова це може бути Палац спорту, оскільки його спорудження виключно за кошти міського бюджету є досить складним процесом і може затягнутися на роки», – пояснив Віктор Бистров.

48356441_2230401040582026_4085982017102020608_n

Представники спортивної спільноти міста нагадали про існування попереднього ескізу майбутнього Палацу спорту і наміри спорудити спортивну споруду на вул. Пушкіна, поблизу річки Стрижень. Серед видів спорту, для розвитку яких можуть бути створені умови у майбутньому Палаці спорту, вони назвали баскетбол, волейбол, міні-футбол, спортивну стрільбу, єдиноборства тощо. На думку представників чернігівського спорту, сучасний Палац спорту як необхідна база не тільки сприятиме розвитку спорту у місті, а й дасть можливість проводити міжнародні змагання та збори національних збірних.

48362603_2202907253303702_5070648186478002176_n

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов вважає, що Палац спорту – це важливий для обласного центру Чернігівщини об’єкт у контексті розвитку спортивної і туристичної сфер. «Це має бути багатофункціональний палац, що може використовуватися не тільки для спорту, а й, приміром, для проведення концертних заходів і різноманітних виставок. Ідеться про розвиток міста, створення нових робочих місць. Якщо правильно вибудувати логістику, активно використовувати новий об’єкт, то це може бути успішне і прибуткове комунальне підприємство», – наголосив він. Водночас, Олександр Соколов переконаний, що концепція спорудження Палацу спорту має враховувати не лише побажання тренерів, спортсменів, а й чернігівців, тому потребує громадських консультацій.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Недавно подписали петицию на сайте ЧМР больше 250 человек — о строительстве ледового дворца. Практически единая область которая не имеет искусственного льда. Ледовый дворец ( хотя бы ледовая площадка) должен рассматривать в первую очередь!!!!!!!

  2. Соколов так чего ты не построил когда мером был

Back to top button