Суспільство

Побиті чоловіки з Бахмача надіслали ЧЕline докази (Фото)

Ми вже писали, що до ЧЕline звернувся житель Бахмача Анатолій Гаркавий і розповів, що в Бахмачі поліцейські жорстоко побили двох чоловіків, один із них – 43-річний син пана Анатолія. За словами батька, правоохоронці в такий спосіб тиснули на чоловіків, аби змусити зізнатися в пограбуванні бабусі, яка живе неподалік.

Пан Анатолій також повідомив, що після тісного «спілкування» з правоохоронцями обидва чоловіки в синцях і почуваються зле.

На підтвердження своїх слів чоловік надіслав до ЧЕline фотографії, який нині вигляд мають син і його сусід.

28512267_984157241753645_1591598209_n 28536401_984157498420286_28361908_n

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Чотири п’яних мусора на чолі з начальником районного віддіілу поліції Жулою Ю.М, вриваються в чуже житло, наносять тяжкі тілесні побої двом чоловікам, застосовують тортури (хочеться відмітити що найбільше знущається сам начальник). При цьому коли постраждала говорить що це не її кривдники, їх це не зупиняє, і вони продовжують побиття у відділку, час від часу відходячи в кабінет перехилити за «23 февраля». Ось так наші доблесні мусора проводять слідчі дії. Щодо повідомлень про тілесні ушкодження, то звідки вони візьмуться, якщо судмедексперт просто не впускає до свого кабінету, мотивуючи це відсутністю направлення з поліції, а відношення головного лікаря районної лікарні це взагалі окрема історія, ясно тільки одне, що отримав вказівку зверху. (Що підтвердила медсестра словами: «за вас тут вже зранку з міліції телефонували») Одним словом повне свавілля і мусорський «бєспрєдєл»!!! Може десь і є поліція, але в Бахмачі так і залишились мусора!!!

  2. Місце Жули Ю.М., і його мусорських прихвостнів не в поліції, а на нарах!!! Що може підтвердити кожен житель Бахмача який прямо чи опосередковано стикався з цими виродками. І якщо на цей далеко не поодинокий випадок ніяк не відреагує прокуратура або СБУ, то можливий акт самосуду над цими підарасами.
    PS. Надіюсь Жула Ю.М. слідкує за новинами про себе, і читає коментарі. Тому, дорогий Юрій Миколайович, якщо ви не вмієте і не знаєте як проводяться слідчі дії, то йдіть будь ласка НАХУЙ з цієї посади. Ви не поліцейський, Ви звичайне ЧМО і рідкісне БИДЛО, а по простому «МУСОР ГАЛІМИЙ»!!!

  3. такие фингали можна себе самому поставить

  4. Они сами себе поставили,А на щет Иванова его надо прикрыть,пока непоодает деньги жителям Бахмача,у кого одалживал,а у кого и воровал.А то он без документов сваливать собрался В Чернигов как бы на роботу.

  5. Пацаны вы определитель то ли вы соседи то ли приятели,заврались малеха.

  6. Бидлячому населенню Бахмача по…. на мусорське свавілля: «Це ж Іванов, він в мене позичав, йому на нари!!! Та вони наркомани, звичайно це їх робота!!! Да вони живуть як бомжі, так їм і треба!!!» Тому місцеве населення зовсім не турбує що їх начальник поліції рідкісний відморозок, їх не турбує що справжні злочинці уникнуть покарання, що їх поліція ні на що не здатна, окрім як кошмарити незахищені верстви населення. Як кажуть моя хата скраю!!!

  7. Начальник поліції Бахмача, хабарник,та справжній кримінальний авторитет, знаємо його з часів лінійного відділу станції Бахмач пас. Ця скотина уже в ті часи оббирала людей ,які поверталися до дому з роботи!!!Де СБУ???

Back to top button