Суспільство

Поліція Чернігівщини збільшила кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг

Насамперед, збільшиться кількість екіпажів Управління патрульної поліції та груп реагування патрульної поліції ГУНП в Чернігівській області на трасах міжнародного значення М01 «Київ — Чернігів — Нові Яриловичі» та М02 «Кіпті — Глухів — Бачівськ».

«20 липня поліція розпочала комплексні профілактичні заходи щодо  безпеки дорожнього руху на території всієї країни. Впродовж місяця триватиме комплекс заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги», — розповідає заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Комлик, — Наразі триває сезон відпусток, а відтак збільшується кількість транспортних засобів на дорогах державного та міжнародного значення. Ми посилюємо контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху, перевезення пасажирів, правил щодо карантину людей тощо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на Дніпрі може обернутися державною зрадою (Відео)

Окрема увага приділяється вантажним автомобілям, які при температурному режимі повітря більше 28°C курсують дорогами державного значення з вантажем понад 24 тонни. Поліція закликає водіїв великогабаритних машин у спекотну погоду залишатися на спеціальних майданчиках для відстою транспортних засобів. Перелік та місцезнаходження таких майданчиків ви можете знайти ТУТ.

«Разом з Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області та з огляду на місця концентрацій дорожньо-транспортних пригод визначили місця патрулювання екіпажів», — розповідає начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області Олексій Дяговець.

Поліція наголошує на безумовному дотриманні Правил дорожнього руху усіма учасниками – як водіями, так і пішоходами. Водії мають пам’ятати, що від відповідальної поведінки за кермом залежать їх життя і здоров’я, а також пасажирів та й інших — попутних чи зустрічних — учасників руху.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button