Суспільство

Поліція контролюватиме митний комплекс, але просить допомоги в депутатів облради

Управління патрульної поліції в Чернігові здійснюватиме періодичний контроль за виконанням водіями вимог Правил дорожнього руху по вул. Жабинського, біля митного комплексу «Чернігів-вантажний».

Про це поліція написала у відповіді на звернення депутата Чернігівської обласної ради Артура Зінов’єва.

«Інформуємо, що Управління патрульної поліції в Чернігові поділяє стурбованість, висловлену депутатами обласної ради та мешканцями будинків, розташованих по вулиці Жабинського, стосовно розміщення митного комплексу «Чернігів-вантажний» у центральній частині міста», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у відповіді зазначено, що поліція просить допомоги депутатів облради у вирішенні питання перенесення митного комплексу «Чернігів-вантажний» у промислову зону за межі центральної частини міста Чернігова.

Нагадаємо, робота митного терміналу повинна бути припинена 31 липня. Але, вочевидь, цього не буде. У цьому пересвідчилися журналісти ЧЕline під час засідання Громадської ради при Чернігівській ОДА.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Та о чем вы! Атрошенко главный бенефициар терминала. Он никогда не сделает ничего, чтобы его перенесли или ликвидировали. Будет тянуть до последнего! А его ручные депутаты будут только рады услыжить своему хозяину.. Бедные жители Жабинского ((((((

Back to top button