Суспільство

Позачергова сесія облради, вбивство собаки та грудневі новації: інфозвіт понеділка

Сьогодні, 2 грудня, пройшла позачергова сесія Чернігівської обласної ради. Розглядалися звернення щодо недопущення продажу землі та передача об’єктів у комунальну власність. Міський голова Владислав Атрошенко заявив, що готовий долучатися до акцій протесту на підтримку мораторію на продаж земель.

Стало відомо, що завтра відбудеться перше зимове засідання виконавчого комітету. А 4 грудня міський голова звітуватиме перед містянами за рік своєї роботи.

Журналісти ЧЕline дізналися, на якому етапі зараз розслідування щодо КП «Ліки України».

Кілька надзвичайних подій трапилося. У Чернігові автобус збив пішохода, 66-річний рибалка провалився під кригу і потонув та біля річки у Чернігівській області знайшли людські рештки.

У рубриці «Люди» матеріал про флористку Віталію Лаптієнко. Окрім цього вона займається організацією різноманітних заходів і професійним декором інтер’єру.

На Чернігівщині поліція викрила розгалужену мережу Інтернет-наркозбувачів. Також, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. Невідомий застрелив собаку, яка гавкала на авто.

Кілька новацій чекає чернігівців у грудні: нові гроші, збільшені виплати та електронні права.

Оприлюднена афіша новорічних святкувань у Чернігові.

Лікар розповів про небезпечну жуйку. Дітям заборонено її ковтати.

Також, незабаром під Черніговом розпочнуть будівництво транспортно-логістичного центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button