Суспільство

Прес-секретар із Чернігова погрожує народному депутату

До Чернігівського міськвідділу поліції надійшло повідомлення від народного депутата України. Жінка заявила, що їй погрожує розправою прес-секретар одного з медичних закладів міста Уляна К.

Пані К. погрожувала розправою через соціальну мережу Facebook.

«Отримаєш по голові! Сподіваюся, я тобі ясно пояснила», – погрожує Уляна К.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реорганізаційна шизофренія: у Чернігові нікому контролювати якість продуктів

Чернігівський сегмент користувачів Facebook звернув увагу на дивну поведінку прес-секретаря – останнім часом у соціальних мережах вона поводиться, м’яко кажучи, неадекватно. Дописує в коментарях із використанням нецензурної лексики та брудної лайки. Обзиває людей словами, які пристойні люди навіть подумки не наважуються промовити.

Найбільше чернігівців дивує те, що Уляна К. працює прес-секретарем у медичному закладі, де керівник – поважний та авторитетний на Чернігівщині лікар. І це «соціальне блюзнірство» накладає темний відбиток на відомого медпрацівника.

До речі, деякі фахівці пояснюють таку агресивну та асоціальну поведінку людей із можливою місячною активністю і зміною фаз.

Ще статті по темі

15 коментарів

  1. Справа стосується Ульяни Ковальчук, яка працює прес-секретарем в онкодиспансері. Цю лікарню очолює Валерій Зуб відомий на Чернігівщині лікар. Ковальчук дійсно є неадекватною людиною. З того часу як вона прийшла до нас у колектив, то в лікарні одразу почали ширитися чутки, інтриги. Поведінка цієї жінки дійсно викликає занепокоєння лікарів.

  2. Вот это новость…Не ожидала. Я и сама раньше дружила с Улей, но в последнее время она стала вести себя крайне неадекватно. Перестала ей звонить и писать

  3. Треба бути дивним, щоб писати прямі погрози народному депутату, знаючи, що за це можна легко понести відповідальність

  4. хай бог милує, хворі працюють у лікарнях

  5. Уляна — підла, агресивна та заздрісна людина, яка не сповна розуму… Сподіваюся, що Чернігівська поліція та Анна Романова (а в нас тільки одна жінка-нардеп) не залишать цю справу, а доведуть до кінця!

  6. Уляна порочащая персона для онкодиспансера, самое ей место работать в пункте приема стеклотары и вторсырья, или в морге пресс-секретарем (но без контакта с живыми) это чревато новыми скандалами))

  7. Так а что Аня получила? и была ли это Аня? в статье не написано.

  8. Обсуждалась ситуация в ФБ с книгой Романовой. Нашлись журналисты, которые усомнились в ее авторстве. В переписку влезла мама Романовой, давай поливать грязью журналистов и рассказывать о том, что статьи этих «великих журналистов» Аня Романова сама лично ночами вычитывала. Мол, совести у этих «писак» нет — зря нападают на Аню. При этом нужно понимать, что у этих «писак» филфак за плечами. Прошло время — но Аня Романова не успокоилась! Давай вызванивать людям на работу ( кому она уже только не звонила?!) и стучать о том, что вот эта Ковальчук не написала хвалебную оду. Что бы каждый из вас ответил в таком случае? Что??? Фраза в оригинале звучит так: Еще раз будешь стучать на меня — настучу по голове. Надеюсь, что я первый и последний раз предупредила». Написана она в личку. В итоге Аня помчалась писать заяву в СБУ. Поэтому я просто настоятельно рекомендовала изменить заголовок на более звучный «Как нардеп отгребла от пресс- секретаря за свою непорядочность». А автору этой халтуры советовала бы профессионально относиться к написанию текстов. Телефон мой есть — я всегда готова прокомментировать

  9. Дааа, писать тебе, Ульяна Ковальчук, после этого хіба шо объявления на столбах. Дело в СБУ — это те не справка от психиатра.

  10. Звідки у медичному закладі прес-секретарі і що вони там роблять? Якщо така посада в онкодиспансері справді є, то чим передбачена? Це просто сміхота! Не підлягає сумніву факт, що Анна Романова — вічна трієчниця зі школи (що підтверджують її однокласники), але справжніх талантів серед чернігівських журналістів теж не бачу. Звичайні заробітчани без «Божої іскри», навіть якщо вони позакінчували філфак ЧДПІ!

  11. Шановний Валерію Олексійовичу Зуб! Не оточуйте себе такими сумнівними особами. Всі, хто стикався з Ковальчук, не скажуть про неї доброго слова, як у професійному, так і у людському контексті.

  12. Кстати, за разглашение личной переписки статья предусмотрена, не говоря уже об этической стороне вопроса. И ещё момент — как это журналисты получили доступ к закрытой информации Полиции. Да и вообще низкий профессионализм автора этой жути — не впечатляет. Любой конфликт- это всегда минимум две стороны. Смахивает на 100ную заказуху да и наглядно демонстрирует раболепствование автора перед Романовой

  13. Жалко что не настучала! Аня, небось догадывалась. То там обгадиться то тут

Back to top button