Суспільство

Рижий озвучив транспортні «меседжі» ранкової наради у мерії

Під час ранкової наради в мерії сьогодні, 29 травня, виступав керівник управління транспорту ЧМР Олександр Рижий. Крім переліку досягнень були названі і головні проблеми сфери на думку комунальних управлінців. Першим назвали старий транспорт. Вирішення цієї проблеми вбачають у: залученні міжнародної фінансової організації, звільненні від ПДВ при закупівлі нового транспорту, взятті пільгових кредитів та субвенцій з державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тролейбусна містика: лізингові «рогатики» подорожчали

Наступною проблемою назвали пільгові перевезення, чому може зарадити майбутня монетизація. Також до проблематики віднесли брак кадрів (водіїв).

Виступ головного транспортника міста і озвучення саме цих тез не випадкові. Адже на наступну сесію міської ради виноситься питання «Про надання дозволу Комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання тролейбусів».

2018-05-26_202057

Даним питанням пропонується надати дозвіл «Чернігівському тролейбусному управлінню» Чернігівської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання тролейбусів у кількості 12 одиниць з правом викупу на суму до 60000 000 (шістдесят мільйонів) гривень. І відтепер уже треба платити аванс не 20 %, а 30 % від суми. І в пояснювальній записці до проекту рішення вказано, що вартість тролейбуса вже становить 5 мільйонів гривень (раніше обговорювалася сума – 4 мільйони).

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Правильнее статью назвать было бы так, ДМИТРИЙ ЛАВРЕНЮК ОЗВУЧИЛ транспортні меседжі ранкової наради в мерії, и Я С НИМ СОГЛАСЕН, он прав в тезисах

Back to top button