Суспільство

Роботу священнослужителів відзначено почесними грамотами

16 березня в приміщенні Чернігівської облдержадміністрації відбулося засідання розширеної колегії Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації за підсумками роботи галузі «Культура» в 2017 році, за участі керівництва облдержадміністрації, керівників установ обласного підпорядкування, начальників відділів/управлінь культури і туризму райдержадміністрацій/міських рад, керівників відділів культури і туризму об’єднаних територіальних громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можна працювати у вихідні та святкові дні: думка священика

Почесною грамотою Департаменту за розвиток державно-конфесійних відносин і з нагоди відзначення в області на високому рівні 500-річчя Реформації було нагороджено старшого пастора Релігійних громад Адвентистів сьомого дня в області Анатолія Бутурліна.

15146067

За активну участь у відзначенні ювілейних дат, пам’ятних заходів і за активну співпрацю Чернігівської єпархії УПЦ КП із Департаментом почесною грамотою було також нагороджено секретаря Чернігівської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату протоієрея Романа Кіника.

Джерело: Департамент культури і туризму,

національностей та релігій ОДА

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Интересно, а как такие мероприятия вяжутся со ст.35 Конституции, в соответствии с которой церковь отделена от государства?

Back to top button