Суспільство

Родина полоненого з Чернігівщини долучилася до мітингу на підтримку українських заручників (Фото)

У Києві 15 грудня близько ста людей мітингували на підтримку українських заручників, яких утримують бойовики на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якби він сам перейшов, то не в наручниках свідчив би, – сестра військовополоненого Володимира Воскобойника

Акція була приурочена до річниці масштабного звільнення, яке відбулося 27 грудня 2017 року – тоді з непідконтрольних територій вдалося забрати 73 людини. Відтоді подібних обмінів не відбувалося. Водночас на окупованій частині Донбасу, за різними даними, залишається понад 100 полонених.

В акції взяли участь родичі цих заручників, а також колишні заручники, які нагадали, що умови утримання бранців нестерпні, тому їх слід якнайшвидше звільняти.

Серед мітингувальників були і наші земляки – мама і сестра полоненого Володимира Воскобойника. Нагадаємо, 19-річного солдата ЗСУ Володимира Воскобойника російські найманці та кремлівські терористичні угрупування взяли в полон у Докучаєвську Донецької області наприкінці травня.

Джерело: Тиждень

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button