Суспільство

«Руйнатор» поштової мережі Чернігівщини повертається на «трон»

Між Міністерством інфраструктури в особі Володимира Омеляна та новим-старим керівником Укрпошти Ігорем Смілянським сьогодні підписано новий контракт терміном на 3 роки.

З-поміж заслуг Смілянського називають оновлення матеріальної бази Укрпошти й підвищення зарплат. Його роботу оцінили як фантастичну. Проте для жителів Чернігівщини здебільшого запам’ятаються інші його «досягнення» на посаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Чернігівщини виступили проти впровадження поштової реформи

Перше серед них і найголовніше – це руйнування мережі поштових відділень, які мають замінити пересувні. Люди дуже не задоволені якістю роботи останніх. Друге – захмарна заробітна плата пана Смілянського, а це майже 333 тисячі гривень за місяць. Третє – заяви в червні заступників керівника Укрпошти про те, що це державне підприємство перебуває на межі банкротства.

На межі і банкрот – це різні речі, тому вочевидь контракт з паном Смілянським вирішили продовжити, адже почате ним не завершено.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. От було б гарно, якби відчайдушна Чернігівщина дала б по зубах цьому слизькопикому Смілянському та усмішливій пані Дорошенко і щедрими копняками випровадила цих занадтовисокооплачуваних «новаторів» копняками з «Укрпошти». Це ж типові пиявки-паразити на народному тілі…

Back to top button