Суспільство

Рятувальники завітали з екскурсією до учнів Ніжинської гімназії

Фахівці Ніжинського районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учнів пришкільного табору Ніжинської гімназії №3.

Подібні профілактичні заходи рятувальники проводять систематично, щоб нагадати хлопчикам та дівчаткам правила безпеки, як поводити себе в різних екстрених ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник поліції Чернігівщини відзначив кращих дільничних офіцерів за ефективну роботу

На початку заходу присутніх ознайомили з пожежно-рятувальною технікою, продемонстрували спорядження спецавтомобіля. Кожен бажаючий мав можливість приміряти форму рятувальника та уявити себе в ролі вогнеборця. Після чого дітлахи спробували загасити умовну пожежу зі справжнього пожежного ствола.

Також ДСНСники розповіли учнівській молоді, як безпечно поводитись вдома, на вулиці, у школі, біля водойм, довели алгоритм дій у разі виникнення пожежі, виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів.

Наприкінці проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи учні отримали пам’ятки та багато повчальних подарунків з питань безпеки життєдіяльності, зокрема мінної безпеки, які були спільно розроблені фахівцями UNICEF і ДСНС України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button