КоронавірусСуспільство

Сергій Шкарлет просить владу на місцях перевести школи на дистанційне навчання

Міносвіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, зокрема і в закладах освіти. Т. в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет висловив занепокоєння з приводу розповсюдження коронавірусної хвороби та закликав місцеву владу перевести школи на дистанційну форму навчання на найближчі два тижні. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна піднялась на 10 місце у світі за числом нових випадків COVID-19

«Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька –  знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей.

Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО», — написав Сергій Шкарлет.

Також додав, що розуміє всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. Ці виклики намагається долати весь світ. Але найголовніше зараз  – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button