Суспільство

Шукай свою адресу: графік перевірки будинкових тепломереж

Підготовка до зими – графік перевірки будинкових тепломереж із 25 липня по 1 серпня.

На сьогодні перевірено внутрішньобудинкові мережі опалення в понад 800 будинках. Відповідно до планового графіку випробувань, тестування будинків триватиме до 1 серпня.
Розклад перевірок публікується завчасно, щоб мешканці могли відкоригувати свої плани. Комунальні управителі також додатково розміщують паперові оголошення біля будинків.

Про це повідомляють в управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради.

Якщо ви не знайшли своєї адреси в усіх раніше опублікованих графіках (посилання на них – наприкінці статті), чекайте на подальші публікації.

У додаткові графіки будуть внесені будинки, в яких зараз виконуються роботи з ремонту системи внутрішньобудинкових мереж опалення та відновлення центральної системи теплопостачання до вводу в будинок.

Як діяти, якщо ви ЗНАЙШЛИ свій будинок у переліку:

— У зазначений день стежити за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах – за трубами та радіаторами повинні стежити мешканці, працівники управляючих і теплогенеруючих компаній не здійснюють поквартирного обходу.

Для цього можна перебувати вдома самим АБО бути на зв’язку з сусідами, друзями чи родичами. Якщо ви не можете бути присутні особисто, то доручіть це людям, яким довіряєте.

Будь ласка, поставтеся уважно до цього питання. Адже від ваших дій чи бездіяльності залежатиме, наскільки швидко підготують саме ваш будинок до наступного опалювального сезону.

— При поривах слід одразу повідомляти управляючу компанію, теплову організацію або кол-центр для миттєвого усунення витоків води з системи опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка до зими: графік перевірки будинкових тепломереж з 18 по 22 липня у Чернігові

Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є в квитанціях за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно, цілодобово).
Якщо ви вже знаєте про пошкоджені мережі у вашій квартирі, передайте інформацію про це просто зараз.
Наголошуємо, перевірки здійснюються відповідно до розкладу, в поодиноких випадках можливі деякі відхилення від графіку під час виконання аварійно-відновлювальних робіт.

Графік на 25 липня – 1 серпня – на фото.

Опубліковані раніше графіки:
1 – 10 червня – http://surl.li/cdhei
13 – 17 червня – http://surl.li/cevzo
20 червня –1 липня – http://surl.li/cghvc
4 – 8 липня – http://surl.li/chqcp
11 – 16 липня – http://surl.li/cjdse
18 – 22 липня – http://surl.li/ckoyr

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button