Суспільство

Скажений лис, люстровані судді та онлайн-сміттєзвалища: новинний дайджест Чернігівщини за 8 вересня

Хочете створити зелений парк, допомогти безпритульним тваринам чи підтримати творчі колективи? Тоді вам необхідно подавати свої проекти до бюджету участі. Ініціатива чернігівської міської ради з фінансування задумок громадськості з міського бюджету поступово набирає обертів.

Реагуючи на розслідування ЧЕline прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельних ділянок у Бахмацькому районі.

У Чернігові 3 вересня по вулиці 1-го Травня знайшли скажену лисицю.

Відновити військовий потенціал покликана науково-технічна конференція. Організатором втретє виступає науково-випробувальний центр збройних сил, що базується в Чернігові.

«Наш Край» допоміг школам, дитсадкам і лікарням. Такий звіт про витрати коштів показали депутатами фракції «Наш Край» у Чернігівській обласній раді.

З-поміж 500 звільнених українських суддів є кілька десятків із Чернігівщини. Зокрема, за станом здоров’я звільнено суддю апеляційного суду Чернігівської області Віктора Миронцова та це парочку чоловік.

«Чорна документація «Чернігівводоканалу», або Хто заплатить 33 мільйони гривень кредиту. Учора на комунальному підприємстві був справжній аншлаг, зібралися всі працівники прокуратури області та СБУ.

Чернігівські спортсмени змусили Атрошенка заплатити за обіцянки. У Чернігівській міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня фізкультури та спорту, який святкують у другу суботу вересня. Мер міста Владислав Атрошенко вручив спортсменам стандартні грошові премії за позитивні результати. Однак про свою обіцянку Атрошенко забув.

Інтерактивну карту українських сміттєзвалищ запустили сьогодні, 8 вересня. Проведений облік місць видалення відходів і стихійних полігонів показав, що в Україні зараз понад 30 тисяч сміттєзвалищ.

Парламент дав «зелене світло» виборам у «проблемних» громадах Чернігівщини.

Ще статті по темі

Back to top button