Суспільство

Скандальна сесія: «шкурні» питання Чернігівської облради і пікети обурених громад

Депутати Чернігівської обласної ради зберуться на продовження пікантної, скандальної та, як нині модно говорити на подібні явища, «зашкварної» сесії. Минулого тижня ділкам не вдалося протягнути слизькі питання. То сьогодні ці мутні речі, ймовірно, знову побачимо на порядку денному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Післякарантинна сесія облради під звуки прощальних акордів

Уся Чернігівщина спостерігатиме за тим, хто з депутатів пройде тест на людяність, а хто, навпаки, продемонструє свою продажність.

Серед резонансних питань – «Про надання комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 43», а також наступне – «Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «РІЕЛ.КО» дозволу на щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 43». Ніби й нічого, якби не той факт, що за вказаною адресою офіційно розташована… Чернігівська обласна рада. Власне порушені питання передбачають облаштування проїзду територією облради до довгобуду, який нібито має бути офісним центром, на перехресті вулиць Київської та П’ятницької. Передбачається облаштування там і парковки. Навіть не варто нагадувати, кому належить цей довгобуд…Адже йдеться про компанії, дотичні до керівництва міськради Чернігова.

Також схвалюватимуться на сесії облради питання оформлення землі для КП «Ліки України» з високою ймовірністю наступної передачі землі ТОВ «Ліки України». До речі, в питанні «Про надання управлінню комунального майна Чернігівської облради згоди на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі» йдеться про будівництво та обслуговування будівель торгівлі за 14 адресами по всій області. Коли ж подивитися, що це за адреси, то виявиться, що це… аптеки колишнього КП «Ліки України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Оборудка століття»: що насправді відбувається доводка КП «Ліки України»

Ще пів року тому питання мало резонанс у місцевих ЗМІ і зацікавленість керівництва Чернігівської ОДА врятувати від дерибану майновий комплекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернігівської ОДА обіцяє розібратися з аферою довкола КП «Ліки України»

Та нині ситуація чомусь змінилася.

Гостроти на сесії додасть пікетування представників обурених громад Чернігівщини, які кардинально не згодні з перспективним планом області від Чернігівської ОДА.

Не спитавши думки людей, область «кроять» на догоду бізнесово-політичним кланам. Бажання і думки простих людей ніхто не враховував. Передбачається, що на пікет вийдуть жителі Вихвостівської ОТГ, люди з Озерян і жителі сіл Сосницького району

Сесія точно буде гарячою та цікавою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button