Суспільство

Створення пожежного депо ініціює депутат у Сновській громаді

*Актуально

Депутат від «Нашого краю» Сновської міської ради Павло Солодовник ініціює створення пожежного депо у с. Кучинівка. На сесії міськради він подав відповідний депутатський запит, яким було ініційовано створення комісії щодо перевірки стану пожежної безпеки в Кучинівському старостаті.

«Я попросив Сновську міську раду в особі міського голови Олександра Медведьова створити тимчасову комісію. До складу вищезгаданої депутатської комісії попросив залучити депутата Сновської міської ради Павла Солодовника, старосту Кучинівського старостату Олену Недвигу, представника ДСНС в Чернігівській області (за згодою) і представника Сновської міської ради», — повідомив депутат від «Нашого краю». Колеги підтримали його пропозицію одноголосно.

photo5233427232704279262

Павло Солодовник вказує, що після вивчення стану пожежної безпеки в Кучинівському старостаті, комісія має надати висновок про реальний стан справ у цій сфері. На основі цього документу він має намір у подальшому звертатися за допомогою щодо створення у Кучинівському старостаті власного пожежного депо і придбання пожежного автомобіля до народних депутатів і Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Сьогодні селяни нарікають на відсутність пожежної команди в старостаті. Адже пожежі знищують не лише майно місцевих жителів, а й навколишнє природне середовище. Створення пожежного депо в Кучинівському старостаті суттєво покращить пожежну безпеку в громаді загалом», — переконаний Павло Солодовник.

На його думку, додатковий пожежний автомобіль значно посилить команду пожежників Сновської громади. Його можна буде залучати не лише для гасіння пожеж в старостаті та сусідніх селах, а й до ліквідації надзвичайних ситуацій та стихійних бід у всій громаді.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button