Суспільство

Трикімнатну квартиру отримала у власність у Варві дівчина з числа дітей-сиріт (Фото)

14 квітня цього року 23-річна Альона Крицька з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, отримала у власність 3-кімнатну квартиру. Це стало можливим завдяки реалізації Варвинською селищною радою державної програми з придбання житла такій категорії дітей/осіб за рахунок надання субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам. Ця програма діє в Україні з 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роті особливого призначення «Чернігів» – 7 років: історія створення та завдання, які доводиться виконувати

Однією з умов придбання житла за рахунок державних коштів є забезпечення центром соціальних служб соціального супроводу дітей/осіб, яким призначено грошову компенсацію. Тож спеціалісти Варвинського центру соціальних служб допомагали 23-річній дівчині відкрити спеціальний рахунок в Ощадбанку для переказу коштів, сприяли оформленню права власності у Варвинській державній нотаріальній конторі, представляли інтереси особи на засіданні комісії Варвинської селищної ради. Соціальна підтримка особи триватиме й надалі, оскільки є потреба у формуванні навичок господарювання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Варвинська СТГ

Ще статті по темі

Back to top button