Суспільство

У будинку по вулиці Чорновола в Чернігові, який зруйнували рашисти, завершується відновлення ліфтів (Фото)

У двох під’їздах будинку №15 по вул. В’ячеслава Чорновола в Чернігові завершується відновлення ліфтів. Ідеться про ліфти та ліфтові у 3-му та 4-му під’їздах будинку, який постраждав унаслідок обстрілу навесні 2022 року.

Міська влада раніше проводила аварійно-відновлювальні роботи у вцілілій частині будівлі. Тепер повністю замінили ліфти у 3-му та 4-му під’їздах – це і лебідки, і шафи керування, кабіни, двері шахт. Варто зазначити, що встановлено шафи керування нового типу, це мінімізує можливість застрягання – в разі відключення електроенергії ліфти зможуть доїхати до найближчого поверху та відкрити двері, аби пасажири безпечно вийшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині може зникнути річка Бистриця

Найближчими днями працівники КП «Новозаводське» завершать ремонт у ліфтовій, а самі ліфти фахівці перевірять, протестують та запустять у роботу.

У 5-му під’їзді модернізація ліфта була проведена у 2021 році.

Нагадаємо, що цей будинок постраждав від бомбардування Чернігова 3 березня 2022 року. Тоді від влучання в дім обвалилися перший та другий під’їзди. Вони були визнані непридатними до відновлення та такими, що потребують демонтажу. Наразі в будинку правоохоронці проводять необхідні слідчі дії стосовно злочинів, скоєних армією рф. До вирішення питання демонтажу пошкоджену частину будинку огороджено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Управління ЖКГ

Ще статті по темі

Back to top button