Суспільство

У чернігівському драмтеатрі відбулися майстер-класи для дітей (Фото)

Напередодні Великодніх свят у вестибюлі драмтеатру ім. Т.Г. Шевченка чернігівські дітлахи, які цікавляться майстерністю щось створити своїми руками, зібралися, аби відвідати майстер-класи з виготовлення великодніх сувенірів.

Ініціаторами впровадження такого проекту стали активісти чернігівських громадських організацій «АРТ-Тема» та «Мир дому вашому», які вже організовували в театрі для дітей з обмеженими можливостями та дітей  з родин учасників АТО святкування Дня святого Миколая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці розповіли про великодні традиції

Діти навчалися розмальовувати великодній пряник, виготовляти декоративний кошик з фетру для крашанок та великоднього зайця.

Матеріалу для виготовлення великодніх прикрас вистачило усім бажаючим завдяки благодійній участі у підготовці цього заходу батьків, чиї діти відвідують приватну школу «МудрАнгелики».

Вихованці цього закладу, а також діти з обмеженими можливостями, які проходять реабілітацію у центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей та навчально-реабілітаційному центрі № 2 м. Чернігова, взяли активну участь у виготовлені подарункових сувенірів під супроводом арт-терапевта, психолога Ольги Литвиненко.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної 

частини театру

Фото Віталія Литвиненка

Ще статті по темі

Back to top button