Суспільство

У Чернігові для шукачів роботи створили карту актуальних вакансій

Ідея відобразити заявлені роботодавцями вакансії на карті міста у фахівців із рекрутингу Чернігівського міського центру зайнятості з’явилась завдяки самим шукачам роботи. Адже багатьох із них цікавлять вакансії в конкретних районах міста, а дехто бажає працювати «ближче до дому».

Реалізувати ідею допоміг онлайн-сервіс Google «Мої карти». Відтепер усі заявлені роботодавцями до Центру зайнятості вакансії відображаються за адресою місця роботи і доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланням: http://u.to/S1k_FA Карту вакансій також можна знайти в мережі Facebook на сторінці «Вакансії м. Чернігів та області».
Найди работу с Jooble
Стараннями рекрутерів карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, натиснувши на які, можна отримати інформацію про назву посади і роботодавця, його контактні дані, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та інші коментарі від подавача вакансії. Пошук роботи можна здійснювати за будь-яким із вказаних параметрів – достатньо розпочати введення ключового слова в рядку пошуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пошуку роботи безробітним допомагатимуть кар’єрні радники

Дедалі більше шукачів роботи користуються Картою вакансій, стабільно зростає кількість її переглядів. Так, протягом минулого тижня карту переглянули вже понад 1,5 тис. користувачів.

Не залишилася поза увагою й інша категорія клієнтів служби зайнятості – роботодавці. Їм фахівці пропонують скористатися іншою Картою, на якій відображено дані дослідження Чернігівського обласного центру зайнятості щодо резервів робочої сили та вільних приміщень для організації виробництва. Її також можна знайти в мережі Facebook на сторінці «Вакансії м.Чернігів та області».

Ще статті по темі

Back to top button