Суспільство

У Чернігові організовують книгозбірню для військових

Допоможемо військовим створити бібліотеку. У цей складний для всієї країни час, коли галузі культури відводиться мало не найостанніше місце, все ж таки створюють нові бібліотеки. Бажання військовослужбовців читати і їхня потреба в сучасній українській літературі спонукали полк зв’язку (м. Чернігів) облаштувати бібліотеку.

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка підтримала ініціативу та згодилася допомагати, всебічно сприяти створенню такої потрібної книгозбірні. Бібліотекарі нададуть кваліфіковану методичну допомогу та передадуть невелику кількість книг. Але це не та кількість літератури, яка задовольнила б потреби військових, адже вони планують передавати книги ще й у госпіталі та на передову, бо там гостра проблема з україномовними виданнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річна чернігівка ілюструє благодійні книги для британського видавництва

Отже, звертаємося до всіх небайдужих допомогти зібрати літературу до новоствореної книгозбірні. Приносьте книги (бажано видані у 2015-2018 роках) до Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка (м. Чернігів, проспект Миру, 41, тел. (0462) 77-45-63), а ми обов’язково будемо передавати їх до бібліотеки полку. По додаткову інформацію звертатися до Олени Попович, тел. (0462) 65-14-34

Ще статті по темі

Back to top button