Суспільство

У Чернігові продовжують демонтувати незаконні конструкції

Виконком Чернігівської міської ради на засіданні 2 липня ухвалив рішення про демонтаж тимчасових споруд, зведених без дозвільних документів і без відведення земельної ділянки на землях територіальної громади м. Чернігова за адресою пр. Миру, біля будинку №194.

З цього приводу до міської ради зверталися мешканці Чернігова,  а також об’єкти зафіксовані у встановленому порядку предстаниками КП «Муніципальна варта». Першого липня відбулося засідання Комісії з демонтажу, за результатами якого прийнято рішення про надання пропозиції виконавчому комітету Чернігівської міської ради прийняти рішення про демонтаж незаконно розміщених на території міста тимчасових споруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові створена комісія з демонтажу незаконно розміщених об’єктів на території міста

Демонтажу підлягають тимчасові споруди: металеві конструкції (недобудови) — 4 шт. та залізобетонна конструкція (недобудова) — 1 шт.

Відповідно до рішення виконкому, вити власникам тимчасових споруд дається строк для добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок у 3 календарних дні. Якщо цього зроблено не буде, демонтаж здійснить комунальне підприємство.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button