Суспільство

У Чернігові зупинили водія напідпитку, якого суд позбавив права керування автомобілем

Сьогодні, близько 6-ї години, на вулиці Доценка один із екіпажів патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль ЗАЗ. Як з’ясувалося, за кермом був 25-річний житель Чернігівського району.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Громадянин у категоричній формі відмовився від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівщини затримала чоловіка, який перевозив наркотиків на 40 тисяч гривень

Також під час перевірки даних особи виявилося, що водій за рішенням суду позбавлений права керувати транспортними засобами за аналогічне правопорушення. Тобто чоловік не мав права сідати за кермо автомобіля.

Інспектори винесли постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Довідково: Протягом вихідних патрульні виявили і задокументували 10 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння. Всі матеріали направлені до суду.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button