Суспільство

У Городні на хокейний майданчик виходять чоловіки від 22 до 72 років

Найкращими зимовими розвагами в усі часи були і залишаються катання на лижах і ковзанах. І поки погода дозволяє це робити, у Городні не гають часу. Із 21 грудня в місті запрацювала ковзанка. Причому, це вже шостий сезон.

«Після цієї дати якраз маємо мінусову температуру і сприятливі умови для роботи ковзанки. Пожежники нам із заливкою допомогли – 16 кубів води, це 4 машини вилили. А потім ми вже самі поправляємо, де треба. 

У хокей вже одну гру з командою зі Сновська зіграли. Мали ще одну вчора гарти, але хокеїсти не зібралися, мабуть, новорічні корпоративи розпочалися.

Безкоштовний прокат ковзанів працює. У нас 30 пар ковзанів є дитячих і дорослих.

Освітлення гарне на майданчику, ми його удосконалили. Можна у темну пору доби грати у рухливі ігри. І ковзанка у нас як для хокею із бортиками», — у коментарі для ЧЕline зазначив завідувач стадіоном м. Городня Володимир Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені після роботи люди ходять на ковзанку

Хокейна команда в Городні любительська. І щороку відбувається пошук нових перспективних гравців.

«Як бачимо, що людина добре катається, запрошуємо до команди. Справа в тому, що команда у нас ветеранська. Молоді дуже мало. Ті, хто колись у дитинстві багато грали, приходять. Ключки, форму і ковзани видаємо. За списком у нас 20 чоловік команда. Але ж всі разом не збираються. А іноді, буває, що ділимось, між собою граємо. Найстаршому гравцю нашої команди 72 роки, а наймолодшому – 22.

Ось зараз у нас тренується секція лижників, але їм також подобається у хокей пограти. То беруть ковзани і грають у хокей.

Мер у нас грає у хокей. Правда, цьогоріч ще жодного разу не приходив. А торік постійно був. Він у нас і футболіст хороший. Спортивну галузь підтримує», — розповів Володимир Пилипенко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button