Суспільство

У Городні пройшов конкурс «Еко-мода – 2018»

*Актуально

У Городні за підтримки політичної партії «Наш край» пройшов традиційний конкурс «Еко-мода – 2018». Його провела серед старшокласників Городнянської гімназії учнівська організація «Гроно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Городнянській школі подарували вічнозелену алею – майже сотню дерев ялівця

Учасники конкурсу демонстрували вбрання, виготовлене з думкою про довкілля. Зокрема, для пошиття одягу використовували матеріали вторинної сировини – газети, поліетилен тощо. Однак це не завадило учасникам «Еко-моди» створити актуальні та чарівні образи на сцені. Переможцями конкурсу стали гімназисти і гімназистки 9-го класу.

47683257_534395360377221_8315851692092424192_n

«Наш край» надав призи і подарунки переможцям та учасникам конкурсу. Старшокласників також привітала секретар Городнянської міської ради від ПП «Наш край» Світлана Більська. Вона наголосила, що виховувати екологічний світогляд треба з дитинства, щоб діти розуміли цінність навколишньої природи і вичерпність природних ресурсів, а тому прагнули їх берегти. Світлана Більська наголосила, що «Наш край» у Городнянській ОТГ демонструє приклад турботи про природу, це виявляється в озелененні центру та інших населених пунктів громади, підтримці таких корисних екологічних дитячих конкурсів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button